Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fakkelgaarden har headhuntet restaurant-trioen fra Restaurant Marsk i Skærbæk, der består af Steffen Snitgaard, der bliver køkkenchef, Morten Lauridsen, hvis titel bliver hotelchef samt Lasse Monska, der bliver assisterende køkkenchef på Fakkelgaarden. Det skriver Jydske Vestkysten.
- Vi starter 1. maj på Fakkelgaarden, men der er endnu ikke sat en præcis dato på, hvornår vi åbner. Alle ting skal lige op at køre igen, og der skal ansættes folk, siger den 36-årige Steffen Snitgaard, der har været køkkenchef på Restaurant Marsk i knap tre år.
Læs hele historien på jv.dk – kræver abonnement.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024